2 Ekim 2010 Cumartesi


Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Özeti izle

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, kendi sahasında Gençlerbirliği'Ni 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

21. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada sol taraftan Caner'in yaptığı ortaya iyi yükselen Niang, kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0.

25. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Alex'in pasında topla buluşan Niang, sol taraftan hızla ceza sahasına girdi ve rakipleri ile kaleciyi geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Savunmada Aykut'a çarpan top ağlarla buluştu. 2-0.

42. dakikada sağ çarparzdan ceza alanına giren Orhan Şam'ın yakın mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

51. dakikada Patiyo Tambwe'nin rövaşata ile kale içine gönderdiği topu Serkan, Gökhan Gönül'e rağmen vurdu. Kaleci Volkan'dan dönen topu savunmada Lugano uzaklaştırdı.

61. dakikada Dia, sağ taraftan hızla ceza sahasına yaklaştıktan sonra Aykut Demir'i çalımladı ve çaprazdan sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

83. dakikada Alex'in sağ taraftan kullandığı köşe atışında altı pasta iyi yükselen Mehmet Topuz'un kafa vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

87. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Bu dakikada Niang'ın sağ taraftan uzun pasına gerilerden gelen Gökhan Gönül hareketlendi. Kaleci Özkan ile karşı karşıya kaldığı anda daha müsait durumda bulunan Andre Dos Santos'u gördü. Brezilyalı futbolcu, boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi. 3-0.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


Sponsurlu bağlantılar



REKLAM: Para Ödüllü Yarışma Başladı. Yarış Bil Sende Kazan. Yarışmaya Başlamak İçin TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder