26 Eylül 2010 Pazar


Galatasaray Büyükşehir Belediyespor

Galatasaray Büyükşehir Belediyespor Maçını Canlı izle

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, iyi yolda olduklarını söyledi.
Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Helvacı, Galatasaray’ın iyi yolda olduğunu ifade ederek, "İyi bir skor, galibiyet güzel bir şey. İlk yarıdan sonra insan buna benzer ikinci yarı istiyor. Tabii ki futbolda gerçekçi olmak lazım. Her şey istediğiniz gibi olmayabiliyor. Karşınızda oynayan takım da bazen dengeyi bulabiliyor. İkinci yarıda da çok kötü oynamadık. Pozisyonlarımız vardı, ama ilk yarı kadar şanslı değildik" dedi.
Yedek kalan Elano’nun durumuyla ilgili bir soru üzerine Helvacı, "Elano bizim halen futbolcumuz. Görüyorsunuz, yedek kulübesinde kendisine görev verilmesini bekliyor. Antrenmanlara çıkıyor. Bu böyle olduğu sürece başka söylenecek bir şey yok" açıklamasında bulundu.
Ali Sami Yen Stadı’nda yarın yapılacak Kasımpaşa Fenerbahçe maçında Sarı lacivertli taraftarlar için ayrılan kontenjanla ilgili bir soru üzerine Helvacı, "Bu konuda tartışılacak bir şey yok. Fenerbahçe buraya misafir takım olarak geliyor. Misafir takımın seyircisine bu statta neresi ayrılıyorsa, yine aynı şey olacak. Kasımpaşa maçı olması bir şeyi değiştirmiyor" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise maç ilgili yorum yapmadı.


Sponsurlu bağlantılar



REKLAM: Para Ödüllü Yarışma Başladı. Yarış Bil Sende Kazan. Yarışmaya Başlamak İçin TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder