23 Eylül 2010 Perşembe


Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçını Canlı izle
Kasımpaşa 2 - 6 Fenerbahçe maç sonucu Maçın golleri Alex(2) , Emre  ve Niang(3) den geldi. Kasımpaşa Fenerbahçe maçın golleri izle , Kasımpaşa Fenerbahçe maçın geniş özeti , golleri izle
Lige kötü sonuçlar alan Fenerbahçe , Kasımpaşa karşısında gol olup yağıdı. Maça çok hızl başlayan Kasımpaşa Şahin'nin golüyle 1-0 öne geçti , ardından Fenerbahçe Alex'in penaltıdan golüyle 1-1 oldu.
Bundan sonra oyunu baskı altına alana Fenerbahçe Emre ve Niang'ın golleri maçı 3-1'e getirdi.
Daha sonra Niang'ın golünün ardından Kasımpaşa Ersen Martin'in gölüyle 3-2'ye getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıyada hızlı giriş yapan Fenerbahçe Niang'ın attığı iki golle maçı 5-2 oldu. Maçın uzatmasının son dakikasında sahneye yine Alex çıktı ve maçın skorunu belirledi ve maçı 6-2 kazandı.Bu hafta 3 puan almaya başardı.
Aykut Kocaman, Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyen savunma oyuncusu Yobo, Kasımpaşa karşısında 18'e girip, yedekler arasında bulundu. Derbi mücadelesinde olduğu gibi Stoch'u yine yedekler arasında tutarken, derbide yedekler arasında bulunan Cristian ise Kasımpaşa mücadelesinde 18 kişilik kadroya giremedi.
Kaşımpaşa maça çok hızlı başladı ama sonradan sazı eline alan Fenerbahçeli oyuncular farklı bir sonuç elde ettiler.
Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 10 yükseltti ve Kayserispor'un altında 6. oldu. Kasımpaşa ise ligdeki son sıraya demir atmış oldu. Kasımpaşa olası değişikler gündeme gelebilir.



Sponsurlu bağlantılar



REKLAM: Para Ödüllü Yarışma Başladı. Yarış Bil Sende Kazan. Yarışmaya Başlamak İçin TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder